loader
Hand Horeca

Vestigingen

Hand Horeca 't Veld
 
Hand Horeca is de grootste Noord Hollandse leverancier op het gebied van totale grootkeuken techniek & meubilair. Wij bevinden ons al jaren in het pittoreske dorp 't Veld, gelegen tussen Alkmaar en Schagen. Op onze locatie hebben wij 4 commerciële adviseurs tot uw beschikking, alsmede diverse showrooms, waar wij u kunnen ontvangen.
 
Hand Horeca Amsterdam
 
In combinatie met onze partner De Arend bieden wij een uitgebreidt gamma horeca en project meubilair. Wij zijn in staat, mede door de omvang van onze eigen import en productie, flexibel op de wensen van de klant in te spelen tegen een scherpe prijs. Een constante kwaliteits controle staat borg voor een uitstekend eindproduct. Wij leveren rechstreeks van frabrikant naar consument, dus onze lijnen zijn kort.
Als totaal inrichter leveren wij niet alleen het “standaard” meubilair, maar kunnen wij ook uw op maat gemaakt interieur verzorgen. Van wanddecoratie tot vloeren, van een op maat gemaakte bar tot uw verlichting, bij ons bent u op het juiste adres!
 
Bezoek de showroom van De Arend in Amsterdam voor een goed beeld van onze mogelijkheden.
 
Onze showroom in Amsterdam herbergt een grote meubel collectie alsmede een volledig opgestelde horeca showroom keuken waarin u uw fantasie de vrije loop kunt geven. Showroom Amsterdam is een bezoek meer dan waard voor een uniek concept op groot keuken techniek & meubilair. De meubel showroom is dagelijks geopend met erkende adviseurs. De grootkeuken showroom is dagelijks onbemand geopend, maakt u een afspraak met ons op 02256-411540 voor een gesprek te Amsterdam met een grootkeukenadviseur.
.

Heeft u een vraag, leaseaanvraag, wilt u dat wij u bellen óf heeft u elders een offerte ontvangen en wilt u een second opinion?
Vult u dan a.u.b. onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.