loader

Tormek

6 artikelen

Tormek T-2 Pro Kitchen Messenslijper

 
Professioneel messen slijpen in 60 seconden

Met ruim 40 jaar ervaring in professioneel slijpen voor houtbewerking en andere ambachten heeft Tormek nu een slijpmachine ontwikkeld die speciaal is bedoeld voor het slijpen van koksmessen, ter plaatse in de keuken van het restaurant. De Tormek T-2 Pro Kitchen messenslijper voldoet aan de strenge eisen van de professionele keuken ten aanzien van scherpte, eenvoud en snelheid. Uw messen zijn scherp op het moment dat u ze nodig heeft! Tormek T-2 Pro Kitchen Knife Sharpener is een messenslijpsysteem dat is aangepast en gecertificeerd voor commercieel gebruik.

sorteer op:
  • Tormek T-2 Pro messenslijper
    -15%
    € 745 633,25
  • Tormek T-2 Pro Diamantschijf fijn 200 mm 200,00
  • Tormek T-2 Pro diamantschijf grof 200 mm 215,00
  • Tormek T-2 Pro diamantschijf extra fijn 200 mm 215,00
  • Tormek T-2 Pro PW-160 Conische composiet polijstschijf 75,00
  • Tormek T-2 Pro Slijphulpstuk voor ronde messen 158,00
 
Waarom de Tormek T-2 Pro Kitchen Knife Sharpener?
 
Professioneel slijpen in slechts 60 seconden.
Snelle en eenvoudige installatie.
Gepatenteerde geleider zorgt voor een consistente hoek en gladde afschuining.
Fijnkorrelig diamantslijpwiel voor maximale scherpte en behoud van de snijrand.
Aparte composiet wetschijf met geïntegreerd polijstmiddel voor het wetten en polijsten in schone ruimtes.
Ideaal voor messen: er wordt niet meer staal verwijderd dan nodig is.
Eenvoudig uitwisselbaar diamantslijpwiel, leverbaar in drie verschillende korrelgroottes.
De magneet in de gepatenteerde geleider verzamelt staaldeeltjes.
Mesbeschermingsvilt in de geleider beschermt uw mooiste messen tegen krassen.
Slijp cirkelvormige, roterende mesbladen. Aanvulling met RBS-140 Slijpmal voor cirkelmessen.
Geluidsarm: slechts 54 dB.
Ook 8 jaar garantie (5 jaar + 3 jaar bij online registratie) bij professioneel gebruik.
 
Echt scherp en echt eenvoudig
 
De Tormek T-2 Pro Kitchen messenslijper staat garant voor professioneel slijpwerk. Dit concept is een doorontwikkeling van de diamanten wetsteen die volledige controle verschaft in combinatie met de gepatenteerde hoekgeleider. De snijrand wordt echter niet alleen gewet of aangezet, zoals bij een handmatige wetsteen, een aanzetstaal of conventionele slijpmachine. In plaats daarvan slijpt u de messen opnieuw en geef u ze een nieuwe, precieze snijrand die gelijkmatig is geslepen over de gehele afschuining. Het is alsof u professionele slijpservice in uw restaurant heeft!
 
Afgestemd op restaurantkeukens
 
Tormek T-2 Pro Kitchen Knife Sharpener is een messenslijpsysteem dat is aangepast en gecertificeerd voor commercieel gebruik. Het werk in restaurantkeukens, industriële keukens of de vleesverwerking is vaak gericht op snelheid en resultaten. De Tormek T-2 Pro Kitchen Knife Sharpener zorgt voor perfect geslepen messen in slechts 60 seconden. Voor de thuiskok bieden we de Tormek T-1 Kitchen Knife Sharpener aan, aangepast en goedgekeurd voor thuisgebruik.De afzonderlijke composiet wetschijf wordt geleverd met een geïntegreerd polijstmiddel om het gebruik te vereenvoudigen en vervuiling tot een minimum te beperken. Bovendien worden de staaldeeltjes tijdens het slijpen op de magneet in de geleider verzameld, zodat u uw mes in de keuken kunt slijpen wanneer dat nodig is. Scherpe messen zijn veel prettiger om mee te werken, zorgen voor minder afval en leveren een zuivere snede voor een beter resultaat. Maar dat wist u allang.
 
Een slijpsysteem dat zacht is voor uw messen
 
Messen zijn de beste vriend van een kok en voor je vrienden moet je goed zorgen. Als u met een bot of beschadigd mes werkt, is de kans groter dat u het mes verder beschadigt of uzelf verwondt. De Tormek T-2 Pro Kitchen messenslijper heeft een fijnkorrelig diamantslijpwiel dat op lage snelheid draait om onnodige verwijdering van materiaal te voorkomen en er is geen risico dat de tempering van het mes verloren gaat. U stelt eenvoudig exact de slijphoek in om het maximale uit uw mes te halen.U kunt ook het grovere slijpwiel DWC-200 Diamond Wheel Coarse gebruiken om sneller een beschadigde snijrand te repareren of het lemmet onder een andere hoek te slijpen. De extra fijne korrel van de DWE-200 Diamond Wheel Extra Fine biedt maximale scherpte in combinatie met de fijnste oppervlakteafwerking.U kunt uw systeem ook verder uitbreiden met de RBS-140 Slijpmal voor cirkelmessen. Hiermee kunt u ronde, roterende messen slijpen voor bijvoorbeeld kebab-, gyros- of shoarmasnijders.De gepatenteerde geleider wordt geleverd met een mesbeschermingsvilt dat de door de magneet gemiste staaldeeltjes opvangt, zodat u zelfs de fijnste messen vlijmscherp kunt slijpen zonder ze te beschadigen.