loader

Over Hand Horeca

AL BIJNA 30 JAAR DE GROOTSTE VAN DE KOP VAN NOORD-HOLLAND!

 
Hand Horeca is de grootste Noord-Hollandse leverancier op het gebied van totale grootkeuken techniek & meubilair. Wij bevinden ons al jaren in het pittoreske dorp ’t Veld, gelegen tussen Alkmaar en Schagen. Op onze locatie hebben wij 4 commerciële adviseurs tot uw beschikking. In tegenstelling tot vele concurrenten beschikken wij over diverse showrooms met zowel nieuwe als gebruikte apparatuur. In de afgelopen jaren hebben vele (horeca ) bedrijven van ons specialisme gebruik gemaakt.
Op deze website, onder de kop portfolio kunt u een indruk krijgen van al onze mogelijkheden.
Restaurants, instellingen, museums, cafetaria’s, cafés, winkels, (sport-) verenigingen en vele anderen. Allemaal maken ze gebruik van de diensten en producten van Hand Horeca. Wordt u de onze nieuwe relatie?
 

Onze doelstelling.


“Elk project is bij ons realiseerbaar tegen elk budget. Wij proberen elk project passend op maat voor u te realiseren, zodat u en wij tevreden terug kunnen kijken op uw project en wij positief samen de toekomst tegemoet zullen gaan”.
 

Onze visie.


“Uw vreugde over de lage prijs is allang verdwenen, als de ergernis over de slechte kwaliteit steeds voortduurt. Bij Hand Horeca staan wij altijd voor betaalbare kwaliteit!”

Goedkoop is duurkoop

Natuurlijk kun u bij ons ook terecht voor ‘de goedkoopste’ keukenmachines van Nederland. Wij leveren immers alles. Maar vaak is goedkoop ook duurkoop. Wij vertellen er graag over bij een bezoek aan onze showroom.

Ontvangstruimte met showroom

Bij Hand Horeca komt u niet voor niets. In tegenstelling tot vele concurrenten beschikken wij over diverse showrooms waarin ons assortiment is opgesteld.
Ons assortiment kunt u uitgebreid bespreken, bekijken en doornemen met één van onze commerciële medewerkers, zodat u wordt voorzien van de juiste informatie en keuze. Want dáár gaat het uiteindelijk om. De juiste apparatuur selecteren voor de eindgebruiker.

Heeft u een vraag, leaseaanvraag, wilt u dat wij u bellen óf heeft u elders een offerte ontvangen en wilt u een second opinion?
Vult u dan a.u.b. onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.