loader
Hand Horeca

VHC JONGENS BV ALLES VOOR EEN SLIMME ZAAK

 

Elke horecaondernemer weet dat het in zijn of haar zaak uiteindelijk maar om één ding gaat: tevreden gasten. Een tevreden gast keert immers graag terug en zal uw bedrijf eerder aan vrienden en relaties aanbevelen. De juiste mix van de beste kwaliteitsproducten, een aantrekkelijke presentatie en ambiance, vakkundig personeel en maximale gastvrijheid staat garant voor tevreden gasten. VHC Jongens BV levert u als groothandel niet alleen die kwaliteitsproducten, wij leveren u de complete mix; de tevreden gast.

VHC JONGENS, ECHTE HORECA JONGENS

Als bezorggroothandel bedienen wij de volle breedte van de horeca in (groot) Noord-Holland en dat is wel zo makkelijk. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week bij VHC Jongens bestellen. Op afgesproken dagen komen wij uw producten vervolgens brengen met eigen koeltransport. Daarnaast heeft u rechtstreeks contact met uw eigen vertegenwoordiger met wie alles bespreekbaar is. Ons streven is het u zo gemakkelijk mogelijk te maken zodat u zich kunt focussen op uw gasten en bedrijfsvoering. VHC Jongens staat daarmee aan de basis van elke succesvolle horecaonderneming. Of zoals wij het zelf graag omschrijven:

'Eindelijk één ingrediënt als basis voor al uw gerechten. Ontdek het gemak!'

 • Leveringen zes dagen per week;
 • Afhaalservice op zondag;
 • Alle afdeling in eigen huis waardoor snelle en flexibele leveringen altijd mogelijk zijn;
 • Constant hoge kwaliteit waarvan de controle in eigen beheer;
 • Dagelijks bestellen tot 22.00 uur, de volgende dag geleverd;
 • Volledig gepersonaliseerde bestellijsten;
 • Volledig gepersonaliseerde facturen, indien wenselijk ook digitaal;
 • Diverse bestelmogelijkheden, waaronder snel en gemakkelijk via internet;
 • Groot en ervaren sales team, waardoor u altijd één vast en
  persoonlijk aanspreekpunt heeft;
 • Modern geconditioneerd wagenpark dat voldoet aan de strenge milieu eisen;
 • Hoogste niveau BRC Storage & Distribution gecertificeerd;
 • Eigen, Nederlandstalige chauffeurs;
 • Zeer uitgebreid programma workshops.

  EIGEN SLAGERIJ


  Een constant hoge kwaliteit vlees is enorm belangrijk. Het is bepalend voor onze klanten, tenslotte worden zij door de consument uiteindelijk beoordeeld op het gerecht dat zij serveren. VHC Jongens wil graag zelf de kwaliteit beoordelen, of beter nog: bepalen. Wij weten en begrijpen tenslotte precies wat de professionele horecaondernemer verwacht. Op 1 januari 2014 hebben wij onze eigen slagerij 'Ragazzi' geopend met als resultaat dat VHC Jongens nu elke dag en via de kortste weg de beste kwaliteit vlees levert, en altijd vers.

  GROENTE & FRUIT, EEN SPECIALISME


  Of het nu gaat om een frisse salade bij het eetcafé, een hoofdgerecht in het restaurant of gewoon een lekker broodje voor onderweg, als het om kwaliteit gaat staan verse ingrediënten altijd aan de basis. Bij VHC Jongens durven we u te vragen hoe vers u het wilt hebben. Onze zeer uitgebreide AGF- en versafdeling staan garant voor de toevoer van zo vers mogelijke producten. Met eigen mensen op de veiling en directe inkoopkanalen met verschillende agrarische bedrijven maken wij het u mogelijk om uw gasten het beste te serveren.

  De afdeling AGF van VHC Jongens is op z'n zachtst gezegd speciaal te noemen. In 2014 hebben wij Kuijper & Honselaar overgenomen, bekend bij veel horecaondernemers voor hun hoge mate van kwaliteit. De inmiddels tweede generatie Honselaar is absolute autoriteit op het gebied van groente en fruit en versterkt nu als specialist ons bedrijf. De gecombineerde vakkennis en ervaring maken het dat VHC Jongens nu beschikt over een van de meest gespecialiseerde AGF bedrijven in de branche. Wat het extra bijzonder maakt is dat onze klanten nog steeds 1 tros tomaten kunnen bestellen of 10 kratten. Of u nu chef bent van een sterrenrestaurant, inkoper bij een keten voor grootverbruik of eigenaar van een cafetaria, wij ontzorgen iedereen en bieden elke ondernemer de vrijheid en flexibiliteit om precies datgene te bestellen wat binnen juist hun manier van werken past.

  RUNGIS, PARIJS


  In één van de buitenste wijken van Parijs bevindt zich de grootste voedselgroothandel ter wereld; Marché international de Rungis. Op deze gigantische markt halen onze specialisten elke week het beste van het beste voor verschillende afdelingen. Zo halen wij speciale en vaak heel specifieke groente en fruit voor de veeleisende ondernemer, kopen wij bijzondere kazen in voor restaurants met een uitgebreide en verrassende kaaskaart en vullen wij onze slagerij wekelijks extra aan met het allerbeste vlees

  DKW


  Droge kruidenierswaren is een verzamelnaam waren die zijn langer houdbaar zijn dan twaalf dagen. Bij VHC Jongens vindt u dagelijks duizenden droge kruidenierswaren op voorraad. Naast alle bekende merken hebben wij een groot aanbod producten onder ons eigen label. Deze producten zijn in kwaliteit niet te onderscheiden van gevestigde merken. U kunt hierbij denken aan noten, zuidvruchten, zuurwaren, snacks, sauzen, vetten en oliën, waarmee u betaalbare kwaliteit aan uw gasten kunt serveren.

  EEN DUURZAME ONDERNEMING


  Duurzaam ondernemen blijft een 'hot topic'. En terecht vinden wij. Wist u dat er wereldwijd de komende tien jaar 4,74 biljoen euro wordt geïnvesteerd in energieproductie die niet duurzaam is? Daar doen wij niet aan mee en wij hopen u ook niet. Onze bedrijfsoppervlakte is in drie jaar tijd verdubbeld terwijl ons stroomverbruik met 10 procent is afgenomen. Het kan, het is nodig en dus doen we dat. In het hoofdstuk 'Maatschappelijk Ondernemen' op deze website vertellen wij u hier graag meer over.

  GEWONE JONGENS, HARD WERKEN EN MEEDENKEN


  Een heel erg bekende supermarktketen heeft lang geroepen: "Groot geworden door klein te blijven'. Dat is iets waar wij onszelf in herkennen en misschien zegt het wel iets dat we allebei uit de Zaanstreek komen. We zijn inderdaad groot geworden maar durven te zeggen dat er geen klant is die dat merkt, we kennen echt serieus iedereen bij naam. VHC Jongens werkt in verhouding met veel gezichten langs de weg. Als een klant een vraag heeft of een klacht of een verzoek dan belt hij niet naar de klantenservice maar met Jan, of met Maurice, of met Marloes of met wie dan ook. Die pakken dat op en zorgen dat hun persoonlijke relatie geholpen wordt. Wij geloven in hard werken. Daarom draait bij ons alles 24 uur per dag door. We vullen overdag bij zodat we 'snachts de bestellingen voor onze klanten kunnen klaarzetten. Dat betekent dat een kok midden in de nacht om twee uur nog iemand aan de lijn krijgt en dat z'n bestelling de volgende ochtend gewoon wordt geleverd. Samen met de klant hard werken is de sleutel tot succes. Voor ons én voor de klant. Daarom heet het samenwerken. Simpel? Ja heel erg simpel maar daar draait het juist om.

Heeft u een vraag, leaseaanvraag, wilt u dat wij u bellen óf heeft u elders een offerte ontvangen en wilt u een second opinion?
Vult u dan a.u.b. onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.