loader
Hand Horeca

Leasen

Horeca-apparatuur leasen bij Hand Horeca Grootkeukens

Bij Hand Horeca Grootkeukens bieden wij de mogelijkheid om al uw horeca-apparatuur of uw gehele project te leasen. Op die manier kunt u gebruik maken van de nieuwste apparatuur zonder dat u meteen een grote investering hoeft te doen. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of lees verder op deze pagina

Enkele voordelen:

  • Optimale besteding van uw investering
  • Geen hoge aanschafprijs
  • Al mogelijk vanaf een bedrag vanaf €500,00

Hoe werkt leasen bij Hand horeca Grootkeukens? 

Met de leaseservice van Hand Horeca Grootkeukens kunt u als zakelijke klant zeer eenvoudig overgaan tot een nieuwe aankoop. Op basis van de lengte van de looptijd en de totale aanschafwaarde wordt er een maandelijks leasebedrag berekend. U wordt geen eigenaar van het materiaal, maar u krijgt wel na de leaseperiode de gelegenheid om voor een klein bedrag definitief eigenaar te worden. De apparatuur kan ook geretourneerd worden zodat u na de nader te bepalen looptijd weer het nieuwste materiaal kan aankopen. Zo blijft u altijd up-to-date! 

De lease-overeenkomst komt tot stand via Grenke Finance N.V., waarbij Hand Horeca Grootkeukens als bemiddelaar fungeert. Grenke Finance N.V. is één van de grootste onafhankelijke dienstverleners op het gebied van zakelijke financiering. Grenke Finance N.V. is aan geen enkele bank of producent gebonden.

Waarom leasen bij Hand Horeca Grootkeukens?

Als u bij Hand Horeca Grootkeukens horeca-apparatuur leaset, profiteert u uiteraard van de voordelen van leasen. Het helpt u om uw liquiditeit te behouden, aangezien u geen grote investering hoerft te doen, maar dit uitspreidt over een bepaalde termijn. Dit is ook goed voor uw kredietwaardigheid. En weet u precies waar u aan toe bent, omdat het leasebedrag een vast calculeerbare kostenpost in uw boekhouding is.  

Eén van de belangrijkste voordelen van horeca-apparatuur leasen bij Hand Horeca Grootkeukens is de flexibiliteit van de overeenkomst. Aangezien er regelmatig betere, zuinigere of productievere horeca-apparatuur op de marktkomt. Als u dan net een duur apparaat aangeschaft heeft op het moment dat dit gebeurt, is dat eigenlijk heel zonde. 

Als u bij Hand Horeca Grootkeukens horeca-apparatuur leaset, heeft u de mogelijkheid om gedurende de looptijd en deels zonder verhoging van de leasetermijn uw geleasete apparaat te vervangen door een nieuwer apparaat. Op die manier is uw keuken altijd voorzien van het nieuwste van het nieuwste. Daarnaast kan de leaseovereenkomst worden uitgebreid op het moment dat uw bedrijf groeit, zodat u ook kunt uitbreiden zonder grote investering

Voordelen voor u als klant

✔ Geen directe grote investering die te veel invloed heeft op het huidige budget
✔ Mogelijkheid tot aanschaf van kapitaalgoederen naar gelang van de behoefte, niet op basis van beschikbaarheid van financiële reserves
✔ Bescherming van uw liquiditeitspositie
✔ Optimale besteding van uw werkkapitaal
✔ Behoud van kredietfaciliteiten bij uw huisbankier
✔ Eenvoudige financiële planning door constante lasten
✔ Eenvoudige budgettering van toekomstige kosten
✔ Staat niet op de balans, vaste kosten per termijn dus extra voordelig
✔ Geen hoge aanschafprijs
✔ Geen extra kosten gedurende de leaseperiode
✔ Gemakkelijk en snel te regelen
✔ Rente is fiscaal aftrekbaar
✔ U profiteert van een snelle, probleemloze afwikkeling
✔ Wij bieden u optimale flexibiliteit, met onder meer de mogelijkheid apparatuur tijdens de looptijd van het contract te vervangen
✔ Al mogelijk vanaf € 1000,-

Maak gebruik van onze leasemogelijkheid

Het leasen van horeca-apparatuur bij Hand Horeca Grootkeukens heeft veel voordelen en kan voor u een interessante optie zijn. Wilt u meer weten over deze service of wilt u graag gebruik maken van deze leasemogelijkheid? Vul dan het formulier op deze pagina in! 

Heeft u een vraag, leaseaanvraag, wilt u dat wij u bellen óf heeft u elders een offerte ontvangen en wilt u een second opinion?
Vult u dan a.u.b. onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.