loader

Projecten

Microsoft Agriport

Agriport bij Middenmeer is een gebied wat zich razendsnel aan het ontwikkelen is. Mede door de komst van het Microsoft Datacentre vestigen zich daar talloze bedrijven. En van al die bedrijvigheid krijg je natuurlijk honger.

 

Lees verder

De Waerd Bowling & Events

De Waard Bowling Heerhugowaard voorzagen wij van nieuwe gekoelde werkbank een pas stuk r.v.s, en een gram vrieskast.
Wij hebben met kleine slimme ingrepen de logistiek verbeterd: meer afzet ruimte, andere posities van bestaande apparatuur.
 
Bij de Waerd Bowling (bij winkelcentrum middenwaard) kunt u uitstekend terrecht voor vele arrangementen... Vooral bowlen én steengrillen of qourmetten is nog altijd een top belevenis voor elke familie en of vriendengroep.
Lees verder

Steaky in Purmerend

Restaurant Steaky had wat tegenslagen gehad en zat in tijdnood. Met de grillige levertijden zat er dus niets anders op dan zoveel mogelijk van onze occasions te plaatsen. Dit gaf wat probleempjes hier en daar, maar uiteindelijk zijn we toch tevreden met het resultaat van onze 'frankenstein'keuken. 

Lees verder

Dierenpension De Boerdik

Dierenpension De Boerdik hebben wij mogen voorzien van een prachtige 3 deurs vrieskast van het merk Combisteel. Tot 3x toe hebben wij de klant geholpen met het op zijn plek zetten van dit grote zware apparaat. Dit omdat helaas de eerste beschadigd was. Maar www.handhoreca.nl heeft de schouders eronder gezet en alsnog voor de grote opening van morgen alles hersteld en opgeleverd.
Dominique en je team bedankt voor de aankoop.
Lees verder

Care Residence Zonnestraal

Care Residence Zonnestraal te Hilversum.
Somatische en psychogeriatrische ouderen met een intensieve zorgbehoefte onbekommerd woongenot laten beleven. Zij bieden hun cliënten 24 uur, 365 dagen per jaar thuiszorg op het hoogste conform niveau. Thuis voelen en beleven is hier het streven. voor info kijk op www.careresidencezonnestraal.nl
 
Wij hebben hier een koel- vriescombinatie neergezet van de hoogste kwaliteit die denkbaar is. Deze kasten zijn fluisterstil, extreem zuinig (energieklasse A). Daardoor komen ze in aanmerking voor EIA subsidie en ze zijn ook nog eens ongelofelijk betrouwbaar. 
Lees verder

Kinderdagverblijf Babino

Kinderdagverblijf Babino in Westzaan had een idee, en daar werkte wij graag aan mee. Bij Kinderdagverblijf Babino kun je je kind, als je dat wilt of vanuit culturele of religieuse achtergrond, warm laten eten. Deze optie is ook voor kinderen die tot laat moeten blijven en zo al met een volle buik aan de ouders wordt meegegeven.

Lees verder

Laco Bosbad Appelscha

Niets smaakt lekkerder na het zwemmen dan een patatje. En al helemaal bij het bosbad in Appelscha. Zij wilde graag een nieuwe bakwand maar toen we kwamen kijken, bleek de huidige bakwand alleen maar liefde nodig te hebben en nog jaren mee te kunnen. Dát scheelde een boel geld! Als dank mochten we de hele snackbar voorzien van mooie RVS spullen zodat alle er weer strak uitzag en voldeed aan de laatste algemene hygiënerichtlijnen.

Lees verder

Dierenpark van Blanckendaell

In het Noord-Hollandse Tuitjenhorn ligt dierentuin van Blanckendaell. Zij wilden de bestaande restauratie uitbreiden zodat er uitgifte loketten buiten kwamen en er zo meer mensen geholpen konden worden. Hand Horeca zorgde voor een loeistrakke keuken om van dit plan werkelijkheid te maken.

Lees verder

Carels Cafetaria in Amstelveen

Carels Cafetaria was hard aan een nieuwe koeltoonbank toe. Aangezien een koeltoonbank nogal bepalend is voor de uitstraling van je zaak, hebben we goed geluisterd en voor een mooie prijs deze stijlvolle koeltoonbank aangeboden. Deel twee is dan de levering die met zo'n enorm gevaarte wel wat voeten in aarde heeft. Maar Hand Horeca heeft voor hetere vuren gestaan en dus stond Jimmy al snel te stralen achter zijn nieuwe toonbank.

Lees verder

Manege Beukers

Wij hebben Manger Beukers in Oud Karspel voorzien van een compleet nieuwe keuken. Een prachtige baklijn, combisteamer, koelwerkbanken en werktafels. De originele oude keuken, was geplaatst ten tijde van de bouw van de manege. Er weer een nieuwe in plaatsen was nogal een ingewikkelde klus. Eerijk is eerlijk, er gingen hier een paar dingen niet zoals gepland. Maar opgeven doen we niet. En na vereende krachten is het dan toch gelukt deze prachtige keuken op te leveren.

Lees verder

Sjaakies Café Volendam

Sjaakies in Volendam vroeg ons of wij een keuken konden realiseren met een 'uitdagend' budget. Met behulp van flinkt wat van onze occasions is ons dat gelukt en het resultaat mag er echt wel zijn vonden wij. 

Lees verder

Bistro De Egelantier in Kolhorn

Ronald & Liesbeth waren al klanten van Hand Horeca toen wij de kantine van hun Camping in Tjechië verzorgde. (wij komen echt overal). Terug in Nederland kochten zij Bistro de Egelantier en werd natuurlijk onze hulp ingeroepen. Dat het ook anders kan bewijzen wij hier maar weer eens. In plaats van een compleet nieuwe keuken kon worden volstaan met een herschikking en het plaatsen van een paar nieuwe elementen. Zo kun je ook een Hand Horeca keuken krijgen. Niet alles hoeft altijd maar meteen nieuw. grootkeukenapparatuur is vrijwel onverwoestbaar en vaak kan iets na een grondige revisie nog jaren mee.

Lees verder

Voetbalvereniging West Friezen

De keuken van de kantine van voetbalvereniging de West Friezen was hard aan een make-over toe. En dat is een inkoppertje voor Hand Horeca dus konden we scoren. Plaatsen was een één tweetje en het doel werd gehaald. Achterin kwam een mooie nieuwe friteuse om zo de spits na een wedstrijd aan te kunnen. Al met al een hele mooie opstelling. 

Lees verder

Belevingscentrum Veldzichthoeve

Beleef het leven op de Veldzichthoeve in het 't Veld. En proef vooral de heerlijke eerlijke streekproducten. Al het moois komt van het Noord-Hollandse land en we zijn daar maar wat trots op. Waar wij van Hand Horeca trots op zijn is de prachtige keuken die we hebben gemaakt zodat u van deze producten kan gaan genieten.

Lees verder

Sportcafe de Spantbar Leimuiden

de spantbar in leimuiden wilde voor alle hongerige sporters een hele nieuwe keuken. En daaar hebben wij uiteraard voor gezorgd. Mooi uitgevoerd in RVS en voorzien van hoogwaardige apparatuur. Die kan nog jaren mee.

Lees verder

DSTRCT - DZ

DSTRCT - DZ is niet alleen een vuist vol letters, maar ook dé place-to-be in Diemen.

Hand Horeca plaatste daar een prachtige keuken waar nu de heerlijkste broodjes uit komen.

 

Lees verder

Dorpshuis de Werf

Bij Dorpshuis De Werf te Hauwert leverden wij een Circulaire keuken door deels met bestaande apparatuur en deels met nieuwe apparatuur de volledige keuken opnieuw in te richten. Resultaat: Een volwaardige en logisch ingedeelde keuken die weer jaren mee kan.
In 2 dagen tijd hebben wij een afzuigkap van 4 meter geplaatst met een motor op t dak.
Ook plaatsten wij een condenskap boven de steamer. We hebben een koelwerkbank en nieuw fornuis van Electrolux Professional neergezet. Een maatwerk meubel met geïntegreerde a bain marie maakte alles compleet.

Lees verder

Wijkcentrum de Cogge

Wijkcentrum de Cogge in Zwaag wilde graag van het gas af. En dus vroegen zij aan ons wat wij daarin konden betekenen. Geen probleem! zeiden wij, en zo haalden wij de gaskookpitten weg en plaatsen wij daar een mooi kookeiland met inductiefornuizen voor terug. 

Lees verder

Korfbalvereniging Apollo

Verenigingen... Ze weten ons altijd te vinden, van groot tot klein, bij Hand Horeca moet je zijn! Vandaag leveren wij bij: Korfbalvereniging Apollo Hand Horeca heeft hier een kleine verbouwing aan de keuken uitgevoerd. Nieuwe friteuse met fritesuitschepbak, werktafels, gekoelde werktafel met lades voor het handig koel bewaren van de snacks en het plaatsen van een afzuiginstallatie hebben wij op ons genomen. Wij wensen Apollo veel plezier van de keuken en hartelijk dank voor de opdracht!

Lees verder

Quest innovations Wieringerwerf

Bij Quest in wieringerwerf plaatsten wij niet alleen de bedrijfskantine met uitgiftebalie, maar ook alle pantrys verdeeld over de verschillende afdelingen. Een mooi project, maar een flinke klus.

Lees verder

Woonvoorziening Artemis

Woonvoorziening Artemis in Warder is een prachtig project van de Raphaelstischting waar mensen met een verstandelijke beperking begeleid kunnen wonen. In het prachtige pand aan de IJsselmeerdijk in Warder plaatsten wij deze prachtige keuken en spoelkeuken.

 

Lees verder

Grand Hotel Beatrix Huisduinen

Wie nog nooit van Huisduinen heeft gehoord zou daar echt eens gaan moeten kijken. Bij mooi weer is het uitzicht vanaf de dijk spectaculair te noemen. Onderaan de dijk ligt het Grand Hotel Beatrix die na lekker te zijn uitgewaaid je warm zal onthalen. Het hotel is ook een prima uitvalsbasis voor een heerlijk weekend aan de Noord-Hollandse kust. De bar op de begane grond is een intiem en gezellig plekje in het hotel waar je tot voor kort alleen kon borrelen. Maar vanaf heden is het een heuze trattoria waar je kunt genieten van de échte Italiaanse keuken. Hand Horeca realiseerde hier een grootste keuken op een klein oppervlak Een Alto Shaam vector oven en een inductiekookplaat zorgen voor rust in de keuken en bieden een enorme veelzijdigheid aan mogelijkheden voor de chef.

Lees verder

Soulbeach Bergen aan Zee

Soulbeach, in de mooiste kustdorp van Nederland is het nieuwste project van Jeroen Klepper, In het voormalige Blooming Beach gaat hij deze zomer de scapter zwaaien in de keuken en zullen, hem kennende, de lekkerste gerechten over deze prachtige op maat gemaakte pass hun weg naar de klant vinden.

 

 

Lees verder

Camping Buitenduin Schoorl

Bij Camping Buitenduin in Schoorl is een nieuw restaurant gekomen met de naam T.I.B. die verwijst naar het Technisch Installatie Bedrijf wat daar vroeger in de boerderij zat. De Ligging van Buitenduin is echt uniek te noemen. Naast het Nollenbos, met uitzicht op een werkende graanmolen, op loopafstand van het prachtige dorp Schoorl en opp fietsafstand van het strand. Voor Restaurant TIB mochten wij de hele keuken installeren. We begonnenmet de luchtbehandeling Zodat we daarna konden beginnen met het plaatsen van al het RVS en de apparatuur. Deze efficiënte compacte keuken zal jaren garant staan voor al het lekkers wat Ingrid uit de keuken zal toveren.
 
Lees verder

Common Heroes in Broek op Langedijk

Common Heroes van de ondernemers Cees en Sam de Geus gaf Hand Horeca de opdracht tot levering van de gehele keuken van deze prachtige dagzaak.
Er werken zich hier mensen behoorlijk in het zweet. niet alleen de mensen die komen sporten, maar ook het keukenpersoneel dat alle verbruikte energie weer op peil brengt met superfoods. 
 
Wij zijn erg trots op de op maat gemaakte vaatwaskeuken. Een mooi stukje vakwerk. Maar ook het koeleiland, werkeiland, uitgifte pas, rvs passtukken en koel- en vriesgedeelte vormen gezamenlijk deze mooie keuken.
Wij danken Cees & Sam hartelijk voor de opdracht en wensen hen er zeer veel plezier mee.
 
Lees verder

Green Egg Restaurant Den Haag

Bij het mooie Green Egg Restaurant in Den Haag hebben wij de gehele keuken een upgrade gegeven.

De Klant wilde betere routing en een meer uniforme uitstraling van de keuken. wij hebben een nieuwe koelcel geplaatst, vaatwasstraat herplaatst, op maat gemaakte tafel voor de Green Egg barbeque, een uitgifte pass en een nieuwe spoeltafel hoorden tevens tot de opdracht.

Wilt u goed eten in Den Haag? Denk dan eens dit restaurant gelegen midden in het centrum aan de Denneweg 138.

 

Lees verder

Sauna Cantarel Oudkarspel

Sauna Cantarel staat al vele jaren bekend om zijn hoge kwaliteit (sauna) welness en het verrukkelijke aanbod van vers gemaakt maaltijden, soepen en salades. Daar hoorde, na jaren lange trouwe dienst dan ook een update bij voor aan de keuken. Wij hebben onder andere: maatwerkplanken & werkblad, nieuw fornuis + chromen bakplaat geplaatst. Tevens extra werkruimte gecreeerd met slim eronder een vaatwasser en een spoeltafel maakten de opdracht compleet.
 
Lees verder

The Foodbox locatie Schiphol

Wij kregen van The Foodbox de opdracht om een groot datacentrum te voorzien van een multifunctionele bedrijfskantine. Dit is alweer de derde opdracht die wij voor de Foodbox voltooien. Wij hebben de volledige keuken ingericht inclusief: Luchtbehandeling, kook- en baklijn, vaatwasstraat, koel- en vries apparatuur en diverse eiland-werkstations.
De keuken is zo opgebouwd dat deze makkelijk is op te schalen voor uitbreiding in de nabije toekomst.
Je kan je hier makkelijk en comfortabel in bewegen aangezien de looproutes kort en efficiënt zijn.
 
Lees verder

Café de Drie Hamers Beets

Cafe de Drie Hamers te Beets.
Het was een relatief kleine verbouwing: Nieuwe frituur, een nieuw RVS werkblad, frites uitschepbak en een bakplaat.
Ook dit soort kleine verbouwingen doen wij met heel veel plezier!

Lees verder

Café De Heeren van Heiloo in Heiloo

Café De Heeren van Heiloo. In t mooie Heiloo zijn de heren Sjors En joerie een prachtig (eet)cafe begonnen. De gehele keuken en bar is gestript en vanaf de grond weer op gebouwd. Wij mochten de totale keuken leveren. Het is een behoorlijk smalle keuken die daar door wel wat uitdagingen met zich mee bracht. Het uiteindelijke resultaat is erg mooi geworden.
Lees verder

Voetbalvereniging Nieuwe Niedorp

Wij kregen de opdracht om de volledige keuken van Voetbalvereniging Nieuwe Niedorp te voorzien van een facelift. Een klus bijna in onze achtertuin. Wij hebben in samenspraak een prachtige keuken ontworpen, gerealiseerd en geplaatst.
De deels al aanwezige kook &baklijn van het merk Diamond Europe hebben wij aangevuld met diverse extra elementen. Tevens de keuken voorzien van veel r.v.s. opberg en werkruimte, koellades en ook de afzuigkap hebben wij een upgrade gegeven.
 
Lees verder

Campus de Terp Wieringerwerf

Campus de Terp is dé plaats in de Wieringermeer waar alle inwoners van 0 tot 100 kunnen leren, sporten, recreëren en elkaar ontmoeten in een groene, duurzame, uitdagende en innovatieve omgeving. Hand Horeca Grootkeukens mocht de keuken van dit prachtige complex ontwerpen en uitvoeren. We krgen een 10 van de jury.

Lees verder

Sportcampus De Terp Wieringerwerf

Wij kregende opdracht voor het maken van de sportkantine van deze XXl campus De Terp 
Wij hebben een loepzuivere, geheel op maat gemaakte en strak passende keuken ontworpen en geplaatst.
Het is een schitterende keuken geworden waarvoor de vrijwilligers van de kantine waarschijnlijk in de rij zullen staan.Het geheel hebben wij volledig afgeplint, in 3 tinten afgekit en in gebruik gesteld.
Met bijzondere trots en tevredenheid kijken wij terug op het eindresultaat .

Lees verder

Leviaan Andijk

Leviaan Andijk is een woonvorm van 18 individuele appartementen en 1 groepswoning voor zes personen waar mensen met psychische problemen die naast professionele begeleiding ook persoonlijke verzorging nodig hebben. Hand Horeca verzorgde daar een prachtige keuken waar dagelijks met veel plezier in gewerkt wordt.

Lees verder

Cafe The Old Bell Amsterdam

Zeg je Rembrandtplein, dan zeg je Café The Old Bell. Tussen al het toeristen geweld en neonlampen zit daar nog een echte ouderwetse kroeg. Met een kastelijn achter de toog die bier en moppen tapt. Zo'n café waar je 'ff een pilsie gaat happen' en voor je het weet proost op de zonsopgang. En las de dorst gelest is dan wil men wel een hapje en zo maakte Hand Horeca een mooie keuken voor the Old Bell.

Lees verder

Bakkerij Museum Medemblik

Na een intensieve verbouwing van het gehele museum, is het Bakkerij Museum in Medemblik weer helemaal up-to-date. Hand Horeca mocht hier de kleine keuken ten behoeve van koffie thee met iets lekkers voor zijn rekening nemen.

Lees verder

Chafarina Viswinkel amsterdam

Op de hoek van de Lieven de Keystraat in Amsterdam vind je deze vrolijke viswinkel! Hand Horeca voorzag de zaak van een tweedehands visbakoven die na revisie nog jaren mee kan en veel mooie RVS meubels. Horeca apparatuur is vaak onverwoestbaar, en daarom kan veel na een grondige revisie nog jaren mee. Spaart het milieu en uw portemonnee.

Lees verder

Badabing! Bergen aan Zee

Bij Badabing in Bergen aan Zee stonden we weer voor een hele nieuwe uitdaging. Badabing is een strandtent en deze worden doorgaans opgebouwd in compartimenten omdat deze na het seizoen weer afgebroken worden. De bestaande bakwand moest uit dit compartiment worden gehaald en er werd weer een 'nieuwe' bestaande uit goede occasions door ons geleverd. Badibing badaboem en het zat er alweer in. (volgende keer wel even een lappie erover voor de foto jongens)

Lees verder

Landgoed Hoenderdaell

Op het landgoed Hoenderdaell in Anna-Paulowna is Stichting Leeuw gevestigd. Enkele jaren geleden leverde Hand Horeca daar een zeer mooie fastfood keuken om de gasten van het dierenpark te voorzien van een lekker patatje. Door het toenemende succes van Hoenderdaell is er inmiddels een groot restaurant gebouwd en is deze mooie keuken niet meer te bewonderen. Gelukkig hebben we de foto's nog!

Lees verder

Ons tweede thuis, Hoofddorp

Ons Tweede Thuis is een organisatie ten dienste van mensen met een verstandelijke, meervoudige of lichamelijke beperking, met een stoornis in het autismespectrum of met niet-aangeboren hersenletsel. Op locatie Hoofddorp mochten wij de keuken plaatsen en de uitgiftebalie maken. Er werd veel gevraagd in een kleine ruimte maar ook hier konden wij een passend ontwerp realiseren.

Lees verder

Dennis kookt Hoorn

Dennis? Wie is Dennis? Op zesjarige leeftijd nam mijn oom mij mee naar het restaurant waar hij chef-kok was. Ik vond het fantastisch in een echte horecakeuken te zijn en was dan ook direct verkocht. Helaas is Dennis drooggekookt en bestaat de zaak niet meer. Maar gelukkig hebben we de foto's nog.

Lees verder

Hockeyclub HC Spire Hoogwoud

De hockeyclub HC Spire in Hoogwoud was hard aan een nieuw clubgebouw toe. Hand horeca mocht de kantine verzorgen zodat er ook met bitterballen kon worden gescoord.

Lees verder

Mooi An Zitten | Dinner events

'Mooi An Zitten' is Westfries voor een genoegelijkheid. En dat is zeker te vinden in deze prachtige horecagelegenheid in het skitterend mooie Burgerbrug. Naast lekker eten met de hele familie kun je ook een van de fantastische dinnervents meemaken. Kook workshops, Kook en zing theater of een dinner event op maat, er valt van alles te beleven. Hand Horeca mocht de keuken doen voor dit unieke restaurant en daar zijn we best trost op.

En oh ja, houd hun facebook in de gaten, want als ze hun verse gergrilde kippen weer hebben moet je daar als de kippen bij zijn.

Lees verder

Ons tweede thuis, Oudekerk aan de Amstel

Een splinternieuw gebouw met je eigen appartement, veel activiteiten met 24 uur begeleiding aanwezig?
Woon- en dag centrum Schoolweg biedt mensen met een verstandelijke beperking al deze mogelijkheden op een plek. Ook hier mocht Hand Horeca de complete keuken en uitgiftebalie verzorgen.

Lees verder

Echt Alkmaar

Geluk kun je eten! zeggen ze bij ECHT in Alkmaar. Geen bewerkt of gemaksvoedsel dus, maar ECHT eten en drinken. Daar geloven zij in. Wij hebben dan ook ECHT ons best gedaan om een keuken voor ze te maken waar ze ECHT lekker in konden werken. Onze fotograaf had ECHT geen tijd meer om nog eens later terug te komen maar ik garandeer je dat het ECHT af is. 

Lees verder

Eetwinkel Zonnig Zuid

Eetwinkel Zonnig Zuid in Schagen is een winkel die gespecialiseerd is in delicatessen en ingrediënten. De klemtoon ligt daarbij op al die zaken die de bijzonderheid en vooral de puurheid garanderen. Smullen geblazen dus! Wij houden bij Hand Horeca (zichtbaar) van lekker eten dus werken wij hier graag aan mee. 

Lees verder

Camping Boven het Maaiveld Hoogwoud

Camping Boven het Maaiveld in Hoogwoud is hip en happening. En op de coolste camping van Nederland ga je natuurlijk geen ouderwetse kantine bouwen, maar bestel je je fastfood bij een echte Foodtruck! Hand Horeca heeft verstand van Foodtrucks dus mochten wij de inrichting gaan doen.

Lees verder

The American Company

The American Company in Alkmaar is een zogenaamde 'dark kitchen'. Dat wil zeggen dat ze geen restaurant hebben maar alleen maaltijden aan huis bezorgen.

Lees verder

36Away in Krommenie

Opleveren terwijl de klant al open is. Tja dat gebeurd ook wel eens. De tafel voor de 3 laags Alto-Shaam lade kon pas als laatste ingemeten. Omdat dit maatwerk betrof, duurde oplevering wat langer. Maar! Hand Horeca zou Hand Horeca niet zijn dat wij voor de tussen liggende periode een leentafel zouden plaatsen.

Lees verder

Het behouden huis Oudkarspel

Het Behouden Huis is het dorpshuis van oudkarspel waar tal van activiteiten worden georganiseerd. Natuurlijk mag daarbij een lekkere verse kop koffie en een hapje niet ontbrken. Dus maakte Hand Horeca daar een mooie eenvoudige keuken die toch van alle gamkken is voorzien.

Lees verder

Monkey Town, Purmerend

Als je kinderen even lekker de beest uit willen hangen, en je zelf een excuus moet hebben om weer eens in een ballenbak te duiken, dan ga je naar Monkey Town Purmerend! En van al dat gespeel krijg je natuurlijk reuze trek in patatjes. Hand Horeca heeft heel veel verstand van frituren, en plaatste deze prachtige keuken waar in no-time hele verjaarspartijtjes van Frites voorzien kunnen worden.

Lees verder

Eetcafe De bonte Veer Enkhuizen

De Bonte Veer is de naam voor het wijkcentrum en het sociaal eetcafé. In het eetcafé werken de medewerkers samen met mensen met een verstandelijke beperking die begeleid worden door medewerkers van Leekerweide. Ook treft u hier regelmatig scholieren van het speciaal onderwijs die stage lopen in het eetcafé. kortom, een mooi project waar wij graag aan meewerken. 

Lees verder

Biologische winkel Heerlijk

Ontdek biologisch op zijn Heerlijkst! Wij maken met passie Heerlijke pesto’s, tapenade’s, soepen, sauzen, maaltijden, brood en banket in onze open eko-keurmerk keuken met steenoven.

Lees verder

Restaurant Marhaba Amsterdam-West

Marhaba betekend 'welkom'in het Marokkaans en zo voel je je ook als je deze prachtige zaak binnen komt. Dat het dan lastig is om een tafeltje te vinden komt omdat dit restaurant een ware hotspot is. De ontspannen sfeer, de vriendelijke bediening en bovenal het heerlijke eten, laten je met recht 'marhaba'voelen. Al dat lekkere eten wordt natuurlijk gemaakt op een prachtige electrolux kooklijn. want kwaliteit vereist gereedschap van kwaliteit.

 

Lees verder

Martinus College Grootebroek

Het Martinuscollege in Grootebroek heeft alle opleidingen in één huis: vmbo basis en kader (eventueel met leerwegondersteuning), mavo, havo, atheneum en gymnasium. Bij het VMBO kan men kiezen voor de kadergerichte opleiding voor horeca, bakkerij en recreatie. Hier hoort uiteraard een opleidingslokaal bij en Hand Horeca mocht deze realiseren.

Lees verder

Monkey Town, Uithoorn

Als je kinderen even lekker de beest uit willen hangen, en je zelf een excuus moet hebben om weer eens in een ballenbak te duiken, dan ga je naar Monkey Town! Uithoorn! En van al dat gespeel krijg je natuurlijk reuze trek in patatjes. Hand Horeca heeft heel veel verstand van frituren, en plaatste deze prachtige keuken waar in no-time hele verjaarspartijtjes van Frites voorzien kunnen worden.

Lees verder

Koffiehuis Dikke

Koffiehuis Dikke in Schagen. Waar koffie smaakt zoals het hoort, en de zelfgemaakte lekkernijen je doen watertanden. Uiteraard komen deze lekkernijen uit een Hand Horeca keuken. 

Lees verder

De Heer van Opmeer

De Heer van Opmeer is voor elke vis een eer! Het was ook voor Hand Horeca een eer om de gehele winkel te voorzien van keukenapparatuur.

Lees verder

Joop Schoorl

Hoewel het noorden van Nederland weinig hoge bergen kent zit je in Het Noord-Hollandse Schoorl wel het dichtst in de buurt. Mountainbiken is daar dan ook enorm populair. Maar een hangout voor de bikers was er nog niet. En zo kwam het dat Peter en Jolijn pal aan de voet van het Klimduin in Schoorl hun nieuwe zaak opende: Joop Schoorl. Een lunchroom gericht op fietsers.

Lees verder

De Spinaker VSO Alkmaar

De spinaker VSO is een school in het voortgezet onderwijs te Alkmaar. Wij hebben deze school in de zomer van 2015 voorzien van een grote leskeuken en een grote restaurantkeuken. 

Lees verder

Monkey Town Vught

Als je kinderen even lekker de beest uit willen hangen, en je zelf een excuus moet hebben om weer eens in een ballenbak te duiken, dan ga je naar Monkey Town Vught! En van al dat gespeel krijg je natuurlijk reuze trek in patatjes. Hand Horeca heeft heel veel verstand van frituren, en plaatste deze prachtige keuken waar in no-time hele verjaarspartijtjes van Frites voorzien kunnen worden.

Lees verder

De Hooghe Heeren in Hoogwoud

In Hoogwoud werd het buurtcentrum naast de Boet omgebouwd tot restaurant en evenementen locatie. Hand Horeca mocht daar de keuken plaatsen en dat was zo'n succes dat nóg een keuken wilde hebben. Twee keukens dus voor de Hooghe Heeren!

Lees verder

Monkey Town, Warmond

Als je kinderen even lekker de beest uit willen hangen, en je zelf een excuus moet hebben om weer eens in een ballenbak te duiken, dan ga je naar Monkey Town Warmond! En van al dat gespeel krijg je natuurlijk reuze trek in patatjes. Hand Horeca heeft heel veel verstand van frituren, en plaatste deze prachtige keuken waar in no-time hele verjaarspartijtjes van Frites voorzien kunnen worden.

Lees verder

De Meergroep Heemskerk

Door de gerichte aanpak van de Meergroep is er voor een ieder met een afstand tot de arbeidsmarkt een passende werkplek te realiseren, waarin groei, ontwikkeling, doorstroom en uiteindelijk uitstroom centraal staan. Hand Horeca maakte hier een mooie kantine.

Lees verder

Stroom in de Pijp

Restaurant Stroom in de Pijp, uiteraard in het hartje van Amsterdam, was hard aan een upgrade toe. Heel verstandig kozen ze voor een nieuwe kooklijn van Electrolux Professional.

Lees verder

Restaurant Herberg Jan

7 dagen in de week is Herberg Jan geopend voor lunch en diner. Vanaf 9.00 uur kunt u al heerlijk een kopje koffie krijgen met een krantje erbij. U kunt zelfs lekker en gezond ontbijten vanaf 10 uur bij Herberg Jan. En dat allemaal dankzij Hand horeca.

Lees verder

WNK Alkmaar

WNK Oersoneelsdiensten is een re-integratiebedrijf in Alkmaar dat er op gericht is zoveel mogelijk mensen (weer) naar de arbeidsmarkt te brengen. Wij mochten daar in het pand een prachtige keuken plaatsen voor de bedrijfskantine. We zijn hier met recht trots op.

Lees verder

Jump Square Nieuwegein

Jumpsquare! Wat een tijd leven we toch! Een complete hal vol met trampolines, echt, hoeveel plezier kun je hebben? En het is niet alleen voor kinderen. Trampoline springen is de ultieme workout en er worden dan ook tal van activieteiten georganiseerd voor volwassenen. Het is aan te raden om te gaan eten ná het springen. Maar dan staat er ook een puike Hand Horeca keuken klaar om je van lekkers te voorzien.

Lees verder

Het Land Van Fluwel

Het Land van Fluwel neemt je mee op hun avonturenpad midden tussen de bollenvelden bij Sint Maartensvlotburg. Trek je schoenen uit en ga op avontuur. Klim door de bossen, waad door de sloot en strijk dan neer op het paradijselijke terras voor een lekkere pannenkoek of geniet van een bourgondische maaltijd. En dat alles komt uit de 'skitterend mooie' keuken die Hand Horeca Maakte voor ze.

Lees verder

Restaurant Leuk Den Helder

Willemsoord in de marinestad Den Helder is de plek waar je moet zijn. Op de oude kades van de marinehaven is het nu een bonte verzameling van restaurants en uitgaansgelegenheden. en temidden van dat geweld zit Restaurant Leuk en en Drinken. En Leuk is het zeker! Dat komt omdat de koks met emorm veel plezier in de keuken werken die Hand Horeca voor ze gemaakt heeft.

Lees verder

Pizzeria Bella Vita

Timo heet u welkom in Enkhuizen bij zijn pizzeria en Lunchroom "Bella Vita”. Na jarenlang bij zijn "Bella" gewerkt te hebben zwaait Timo hier nu zelf de scepter. Hand Horeca heeft zijn troon neergezet zodat Timo zijn droom kon verwezenlijken.

Lees verder

Activiteitencentrum De rode luifel

Aan de scheerder 3 in Hoorn bevind zich het activiteitencentrum de Rode Luifel. Hier ontvangen mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking dagelijks dagactiviteiten. Een van deze activiteiten is de bakkerij. Hand Horeca maakt deze activieteit mogelijk.

Lees verder

Restaurant Veer Landgoed Hoenderdaell

Bij en ingang, of uitgang zo u wilt, van Dierenpark Hoenderdaell in Anna-Pauwlona staat restaurant Veer. Deze atractie van het dierenpark moet je zeker niet overslaan. hoewel je restaurant Veer ook kunt bezoeken zonder entree van het park. Dankzij de keuken van Hand Horeca kun je hier heerlijk eten op het mooie terras.

Lees verder

King's Inn, City Hostel Alkmaar

Als je je gasten koninklijk wilt ontvangen, dan hoort daar natuurlijk een vorstelijke maaltijd bij. Hand horeca bouwde een paleis voor de keukenprinsen en prinsessen van de brasserie zodat je daarnaa prinsheerlijk kunt gaan slapen in een van de mooie kamers.

Lees verder

Spa Groen Landgoed Hoenderdaell

Het eerste rustpunt in dit leuke dierenpark is op de kinderboerderij. Hier maakte Hand Horeca een compacte baklijn met uitgiftebalie om jong en oud van een lekkere snack te voorzien.

Lees verder

Hotel Brasserie Oostereiland

Op het Oostereiland, het voormalige gevangeniseiland in Hoorn is begin september 2011 Hotel Brasserie Oostereiland van open gegaan. Met zicht op de havens, de Hoofdtoren, het “Houten Hoofd” en het IJsselmeer hebben Dennis en Nanda met hun Hotel op het Oostereiland misschien wel het leukste en mooiste uitzicht van Hoorn. Lekker eten is het zeker in de Brasserie, Want Hand Horeca zorgte voor uitstekend gereedschap voor de chef in de vorm van een prachgtige keuken.

Lees verder

Liv outdoor Zaandam

Liv Outdoor in Zaandam was een grote zaak waar je alles kon krijgen op het gebied van outdoor recreatie. Helaas bleef iedereen liever binnen en is LIV Outdoor niet meer. Gelukkig hebben we de foto's nog van deze skoftig mooie keuken die wij hier hebben geplaatst.

Lees verder

HemelS eten en drinken

bij lunchroom HemelS Eten en Drinken in hoorn kunt u dagelijks terecht voor verschillende soorten koffie en biologische thee. Een lekker banketbakkers-gebakje erbij? Of een vers sapje, overheerlijk belegde broodjes, een huisgemaakte soep, salade of uitsmijter?. Uiteraard komt alles uit de prachtige keuken van Hand Horeca.

Lees verder

Brasserie Lekker aan de haven Uitgeest

Brasserie Lekker aan de haven, aan het sfeervolle Uitgeestermeer. Bij Lekker aan de haven kunt u terecht voor een heerlijke lunch, diner of een borrel. Naast dat je hier eens een keer 'aan de boot' kan zitten in plaats van aan de bar, serveren ze hier heerlijke gerechten vanuit een mooie keuken gemaakt door Hand Horeca. 

Lees verder

Restaurant Honky tonk

Het café Honky Tonk, van bikershonk naar toprestaurant. Ooit was Honkytonk berucht in de omgeving. Een ruige kroeg waar het bier tegen de plinten klotste. Niemand wist wanneer HonkyTonk open was, niemand wist wanneer ze sloten. Inmiddels is Honky Tonk een sfeervol familierestaurant aan de voet van het beroemde klimduin in Schoorl. 

Lees verder

Stedelijk museum Alkmaar

Stedelijk Museum Alkmaar is één van de oudste musea van Nederland en verbindt mensen, kunst en geschiedenis. Het museum presenteert een fraaie collectie oude en moderne kunst, kunstnijverheid en stadsgeschiedenis. Maar de grootste attractie vinden wij het Cultuur Café waar Hand Horeca de keuken voor heeft gemaakt.

Lees verder

Restaurant Kade 60

Wie den Helder zegt, zegt Willemsoord! The place to be in deze marinestad. Daar vinden wij Kade60, eerst happen en dan stappen! Stappen deden zij zeker in de juiste richting, want ze kwamen bij ons binnenlopen en we waren meteen vrienden voor het leven.

 

Lees verder

Tennisvereniging Wognum

De gezelligste tennisvereniging van Nederland bevind zich in Wognum. Wat het gezelliger maakt is dat ze hier naast tennisballen ook heerlijke gehaktballen en bitterballen serveren. Zouden ze enkele en dubbele porties hebben? De keuken is in ieder geval net-jes. Als je ook een professionele keuken wil voor de sportvereninging, dan staan wij uiteraard voor u klaar!

Lees verder

Restaurant Rue de la Plume

Oui, oui, in restaurant Rue de la Plume, serveren wij Madelene & Luella u de heerlijkste gerechten. Die komen uiteraard uit de mágnefieke keuken gemaakt door "'and 'orecá" Oelala!

Lees verder

Tennisvereniging Meerburg

Ja, dan heb je een tournooi bij tennisvereninging Wognum en dan kijk je je ogen uit bij zo'n mooie keuken. En dan wil je die natuurlijk ook! inclusief het recept van die heerlijke gehaktballen. En zo maakte wij ook hier de keuken in de sportkantine. Hand Horeca regelt alles voor je. Van A tot Recept. 

Lees verder

Restaurant Chica Chica

Zin in een avondje vakantie vieren in een gezellige Zuid-Amerikaanse ambiance, met heerlijk eten tegen betaalbare prijzen? Dan bent u bij Chica Chica aan het juiste adres! En dat was Chica Chica ook bij ons! It Takes two to Tango tenslotte.

Lees verder

Voetbalvereniging VVS-46 Spanbroek

Dat wij niet alleen keukens doen, maar samen met onze partner De Arend ook de volledige inrichting kunnen doen bewijst de sportkantine van VVS 46 in Spanbroek. Naast de keuken verzorgden wij ook het volledige interieur van de bar. Wij doen dat gewoon, en wij doen dat goed. 

Lees verder

Restaurant d' Oude Waegh

Bij Restaurant d’Oude Waegh is het historisch genieten geblazen. U vindt de d'Oude Waagh in het mooie Hoorn aan het Ijsselmeer. Verre van historsich is de moderne keuken die wij hier plaatste die voorzien is van alle gemakken.

Lees verder

Brasserie Zo Gewoon

Brasserie Zo Gewoon in het kustplaatsje Petten waar je heerlijk kunt genieten van fantastische gerechten in een sfeervolle zaak!

Lees verder

Restaurant Zwagers Bovenkarspel

Restaurant Zwagers in Bovenkarspel. De eigenaren, Eric en Detlef zijn twee zwagers die dezelfde passie hebben: koken. En dan vooral vlees. Vlees van de Big Green Egg. Je merkt deze passie als je met Detlef in gesprek gaat over vlees. Als je nog nooit begrepen hebt wat nu precies een passie is, dan weet je het nu. En dat zie je terug op de menukaart. Niet iedereen heeft het lef om een côte de boeuf van een kilo op de kaart te zetten. Dan moet je van goede huize komen. Maar er staat nog veel meer lekkers op de kaart dan alleen het beste vlees in verre omstreken.

Lees verder

Heeft u een vraag, leaseaanvraag, wilt u dat wij u bellen óf heeft u elders een offerte ontvangen en wilt u een second opinion?
Vult u dan a.u.b. onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.