loader
Hand Horeca

Horeca groothandel

WELKOM BIJ HORECA GROOTHANDEL HAND HORECA

Horeca groothandel Hand Horeca is hét adres voor uw complete horeca inrichting en/of levering van artikelen. Wij bieden alles voor uw restaurant, café, snackbar of andere horeca onderneming. Van keukenmachines tot koel- en vrieskasten. Van tafels en stoelen tot bakplaten en grills.
Door onze jarenlange samenwerking met ervaren leveranciers van professionele horeca apparatuur in Europa kunnen wij scherpe prijzen hanteren. Wij leveren als horeca groothandel alle keukenapparatuur voor uw grootkeuken of voor de keuken van uw sportvereniging of buurthuis. Maar wij als horeca groothandel zijn ook specialist als het gaat om luchtbehandeling voor een prettige werkomgeving. Ook zijn wij expert in koeltechniek. Of het nu gaat om een wijnkoeling onder de bar of de inrichting van een complete koelruimte, u bent bij ons altijd aan het juiste adres.

Alleen de beste leveranciers

Horeca groothandel Hand Horeca heeft al meer dan 25 jaar contact met alle leveranciers in Europa die eersteklas kwaliteit leveren. Alleen door het leveren van kwaliteit is de klant tenslotte helemaal tevreden. Er zijn vele klanten van ons die dat kunnen beamen. Op onze website vindt u een portfolio met alle mooie projecten die wij samen met onze klanten hebben mogen uitvoeren.

Bezoek onze webwinkel

Neem vooral een kijkje in onze online winkel en vindt tussen de duizenden producten precies wat u nodig heeft. Als er iets onduidelijk is, vraag dan gerust informatie aan. Ook als u bijvoorbeeld meer wilt weten over een product dat of optie die u gezien heeft. Bent u op zoek naar artikelen, maar ze staan niet op onze website? Neem dan gewoon even contact met ons op. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij alles te vinden voor de beste prijs.

Heeft u een vraag, leaseaanvraag, wilt u dat wij u bellen óf heeft u elders een offerte ontvangen en wilt u een second opinion?
Vult u dan a.u.b. onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.