loader
Hand Horeca

 

Disclaimer van Hand Horeca

Alle rechten voorbehouden

Alle inhoud (teksten, illustraties, foto's, afbeeldingen, bestanden, ontwerpen, regelingen en andere dingen) op deze website van handhoreca.nl zijn beschermd door copyright en andere beschermende wetten. De inhoud van deze website mag alleen worden gebruikt in overeenstemming met de voorschriften van het internet. Zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van handhoreca.nl is het verboden om de beschermde inhoud gepubliceerd op deze website in andere programma's of andere websites integreren of om ze te gebruiken op een andere doelen. Deze website kan elementen bevatten die beschermd zijn door copyright en door andere wetten die onderworpen zijn aan het copyright van derden en zijn derhalve dienovereenkomstig beschermd voor deze derden.


Aansprakelijkheid

De website handhoreca.nl is zorgvuldig samengesteld en in overeenstemming met de huidige stand van kennis. De toegang tot en het gebruik van deze website zijn voor eigen risico van de gebruiker. Schade en garantievorderingen die voortvloeien uit onvolledige of incorrecte gegevens zijn uitgesloten. handhoreca.nl draagt geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, ook voor indirecte schade of gevolgschade die voortvloeit uit de toegang tot of het gebruik van deze website.

Fouten op de website

Wij doen ons uiterste best om foutieve informatie of verkeerde prijzen van onze website te weren. Toch kan het door een menselijke fout gebeuren dat bepaalde informatie of een prijs aannemelijk onredelijke onjuist is. Als na controle van uw aankoop blijkt dat een product zonder opzet of voorbedachte rade foutief in ons systeem is gezet, behouden wij ons voor de koopovereenkomt te ontbinden en u het factuurbedrag terug te storten.

Niet meer leverbaar

Als na aankoop bij controle blijkt dat een bepaald artikel niet op voorraad is, of niet meer leverbaar is zullen wij contact met u opnemen en u een alternatief aanbieden. Als blijkt dat u niet akkoord gaat met dit alternatief zullen wij de koop ontbinden en het eventuele reeds overgemaakte bedrag aan u retourneren.

Heeft u een vraag, leaseaanvraag, wilt u dat wij u bellen óf heeft u elders een offerte ontvangen en wilt u een second opinion?
Vult u dan a.u.b. onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.