loader
Hand Horeca

Service en Onderhoud

Heeft u een storing aan uw apparatuur of heeft u onderhoud of service nodig?

Dan kunt u deze 24/7 bij ons melden.

Bel 0226 411 540

Spreek buiten kantooruren een boodschap in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt ook gebruik maken van de Whatsapp knop op de pagina

 

 

Service en Onderhoud van Grootkeukenapparatuur door Hand Horeca Grootkeukens

Hand Horeca Grootkeukens staat bekend om zijn toewijding aan het leveren van hoogwaardige service en onderhoud aan grootkeukenapparatuur. Als vooraanstaand bedrijf begrijpen we het belang van goed functionerende keukenapparatuur voor uw bedrijfsvoering. Hier is een overzicht van onze service- en onderhoudsdiensten en hoe we uw grootkeuken draaiende kunnen houden.

1. Preventief Onderhoud:
- Regelmatige inspectie en onderhoud zijn essentieel om storingen te voorkomen en de levensduur van uw apparatuur te verlengen.
- Onze deskundige technici voeren grondige inspecties uit en zorgen voor preventieve maatregelen om mogelijke problemen te identificeren en op te lossen voordat ze zich voordoen.

2. Snelle Respons bij Storingen:
- We begrijpen dat een storing in uw grootkeukenapparatuur directe gevolgen kan hebben voor uw bedrijfsactiviteiten. Daarom bieden we snelle respons bij storingen.
- Onze goed uitgeruste technici staan paraat om snel ter plaatse te zijn en eventuele problemen efficiënt op te lossen, zodat uw keuken snel weer operationeel is.

3. Op Maat Gemaakte Oplossingen:
- Elk bedrijf heeft zijn eigen unieke behoeften als het gaat om grootkeukenapparatuur. Wij bieden op maat gemaakte serviceoplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke vereisten.
- Of het nu gaat om regelmatig onderhoud, reparaties of upgrades, wij bieden flexibele diensten die aan uw behoeften voldoen.

4. Kwaliteitsonderdelen en -Materialen:
- Bij Hand Horeca Grootkeukens gebruiken we alleen hoogwaardige onderdelen en materialen voor reparaties en vervangingen.
- Door gebruik te maken van kwaliteitsonderdelen streven we ernaar om duurzame oplossingen te bieden die de betrouwbaarheid en prestaties van uw grootkeukenapparatuur verbeteren.

5. Deskundig Advies en Training:
- Onze ervaren technici staan niet alleen klaar om uw apparatuur te onderhouden en te repareren, maar bieden ook deskundig advies over het gebruik en de optimalisatie ervan.
- Daarnaast bieden we trainingen aan uw personeel om hen te helpen de apparatuur op de juiste manier te gebruiken en kleine problemen te herkennen voordat ze groter worden.

Kortom, bij Hand Horeca Grootkeukens streven we ernaar om niet alleen uw grootkeukenapparatuur in topconditie te houden, maar ook om u te voorzien van de beste service en ondersteuning die uw bedrijf verdient. Met onze toewijding aan kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid kunt u erop vertrouwen dat uw grootkeuken bij ons in goede handen is.

 

Heeft u een vraag, leaseaanvraag, wilt u dat wij u bellen óf heeft u elders een offerte ontvangen en wilt u een second opinion?
Vult u dan a.u.b. onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.