loader
Hand Horeca

Partners van Hand Horeca Grootkeukens

Hand Horeca Grootkeukens en VHC Jongens BV weten dat het elke horecaondernemer in zijn of haar zaak uiteindelijk maar om één ding gaat: tevreden klanten. Ook al leveren Hand Horeca Grootkeukens en VHC Jongens BV totaal verschillende diensten, toch leveren ze beide de beste kwaliteitsproducten, een uitstekende service en staan ze garant voor tevreden gasten. Daarom werken wij graag met elkaar samen.
VHC JONGENS, ECHTE HORECA JONGENS
Als bezorggroothandel bedienen wij de volle breedte van de horeca in (groot) Noord-Holland en dat is wel zo makkelijk. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week bij VHC Jongens bestellen. Op afgesproken dagen komen wij uw producten vervolgens brengen met eigen koeltransport. Daarnaast heeft u rechtstreeks contact met uw eigen vertegenwoordiger met wie alles bespreekbaar is. Ons streven is het u zo gemakkelijk mogelijk te maken zodat u zich kunt focussen op uw gasten en bedrijfsvoering. VHC Jongens staat daarmee aan de basis van elke succesvolle horecaonderneming. Of zoals wij het zelf graag omschrijven: 'Eindelijk één ingrediënt als basis voor al uw gerechten. Ontdek het gemak!' Leveringen zes dagen per week; Afhaalservice op zondag; Alle afdeling in eigen huis waardoor snelle en flexibele leveringen altijd mogelijk zijn; Constant hoge kwaliteit waarvan de controle in eigen beheer; Dagelijks bestellen tot 22.00 uur, de volgende dag geleverd; Volledig gepersonaliseerde bestellijsten; Volledig gepersonaliseerde facturen, indien wenselijk ook digitaal; Diverse bestelmogelijkheden, waaronder snel en gemakkelijk via internet; Groot en ervaren sales team, waardoor u altijd één vast en persoonlijk aanspreekpunt heeft; Modern geconditioneerd wagenpark dat voldoet aan de strenge milieu eisen; Hoogste niveau BRC Storage & Distribution gecertificeerd; Eigen, Nederlandstalige chauffeurs; Zeer uitgebreid programma workshops.
VHC JONGENS BV, EEN PROFIELSCHETS
Groot geworden met het allerhoogste serviceniveau Elke horecaondernemer weet dat het in zijn of haar zaak uiteindelijk maar om één ding gaat: tevreden gasten. Een tevreden gast keert immers graag terug en zal uw bedrijf eerder aan vrienden en relaties aanbevelen. De juiste mix van de beste kwaliteitsproducten, een aantrekkelijke presentatie en ambiance, vakkundig personeel en maximale gastvrijheid staat garant voor tevreden gasten. VHC Jongens BV levert u als groothandel niet alleen die kwaliteitsproducten, wij leveren u de complete mix; de tevreden gast.
EIGEN SLAGERIJ
Een constant hoge kwaliteit vlees is enorm belangrijk. Het is bepalend voor onze klanten, tenslotte worden zij door de consument uiteindelijk beoordeeld op het gerecht dat zij serveren. VHC Jongens wil graag zelf de kwaliteit beoordelen, of beter nog: bepalen. Wij weten en begrijpen tenslotte precies wat de professionele horecaondernemer verwacht. Op 1 januari 2014 hebben wij onze eigen slagerij 'Ragazzi' geopend met als resultaat dat VHC Jongens nu elke dag en via de kortste weg de beste kwaliteit vlees levert, en altijd vers. over vhc jongens mvo-beleid verkoopteam certificeringen onze chef-kok
GROENTE & FRUIT, EEN SPECIALISME
Of het nu gaat om een frisse salade bij het eetcafé, een hoofdgerecht in het restaurant of gewoon een lekker broodje voor onderweg, als het om kwaliteit gaat staan verse ingrediënten altijd aan de basis. Bij VHC Jongens durven we u te vragen hoe vers u het wilt hebben. Onze zeer uitgebreide AGF- en versafdeling staan garant voor de toevoer van zo vers mogelijke producten. Met eigen mensen op de veiling en directe inkoopkanalen met verschillende agrarische bedrijven maken wij het u mogelijk om uw gasten het beste te serveren. De afdeling AGF van VHC Jongens is op z'n zachtst gezegd speciaal te noemen. In 2014 hebben wij Kuijper & Honselaar overgenomen, bekend bij veel horecaondernemers voor hun hoge mate van kwaliteit. De inmiddels tweede generatie Honselaar is absolute autoriteit op het gebied van groente en fruit en versterkt nu als specialist ons bedrijf. De gecombineerde vakkennis en ervaring maken het dat VHC Jongens nu beschikt over een van de meest gespecialiseerde AGF bedrijven in de branche. Wat het extra bijzonder maakt is dat onze klanten nog steeds 1 tros tomaten kunnen bestellen of 10 kratten. Of u nu chef bent van een sterrenrestaurant, inkoper bij een keten voor grootverbruik of eigenaar van een cafetaria, wij ontzorgen iedereen en bieden elke ondernemer de vrijheid en flexibiliteit om precies datgene te bestellen wat binnen juist hun manier van werken past.
RUNGIS, PARIJS
In één van de buitenste wijken van Parijs bevindt zich de grootste voedselgroothandel ter wereld; Marché international de Rungis. Op deze gigantische markt halen onze specialisten elke week het beste van het beste voor verschillende afdelingen. Zo halen wij speciale en vaak heel specifieke groente en fruit voor de veeleisende ondernemer, kopen wij bijzondere kazen in voor restaurants met een uitgebreide en verrassende kaaskaart en vullen wij onze slagerij wekelijks extra aan met het allerbeste vlees home over vhc jongens bv over vhc jongens bv

 

Heeft u een vraag, leaseaanvraag, wilt u dat wij u bellen óf heeft u elders een offerte ontvangen en wilt u een second opinion?
Vult u dan a.u.b. onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.