14 artikelen
Wat is een kooklijn?
Een kooklijn is een serie aaneengeschakelde keukenapparatuur die visueel bij elkaar past en zo zorgt voor een professionele uitstraling en een prettige werksfeer. U kunt kiezen uit gas of elektrisch of een combinatie hiervan. Naast de keukenapparatuur zoals gasfornuizen en grillplaten kun u de kooklijn uitbreiden met tal van accessoires zoals bain marie, friteuses en pastakokers.
Professionele apparatuur
Er is een behoorlijk verschil tussen kook- en bakapparatuur voor thuisgebruik en voor professioneel gebruik. In de horeca moet zo’n apparaat continu gebruikt kunnen worden en storingsvrij zijn. De apparatuur moet in een professionele omgeving passen qua afmetingen, zowel wat betreft binnen- als buitenafmetingen. Erg belangrijk is ook of de apparatuur om te koken en te bakken gemakkelijk en goed kan worden gereinigd. Wij zijn zelf zeer veeleisend als het gaat om de kwaliteit die wij leveren en wij werken daarom al jaren samen met de beste leveranciers.
Alle keukenapparatuur van de kooklijnen 700 heeft een diepte van 700 mllimeter.