Vraag?
+31 (0)226 411 540Snel, sneller, snelst!
Het zal je niet ontgaan zijn dat er de laatste tijd steeds meer speedovens worden aangeboden. Maar wat kunnen we ermee? En is dit wel iets voor mij? Echt goedkoop zijn ze nou ook weer niet, dus waarom zou je er eentje ‘moeten’ hebben?
In het kort
Een speedoven is een apparaat dat gebruikt maakt van een combinatie van magnetron, infrarood en ‘Impinged air’. Dat is een zeer hete luchtstroom die er voor zorgt dat de producten ‘knapperig’ worden.
Inzetbaarheid
Als je ziet wat een speedoven allemaal kan, dan zie je gelijk allerlei mogelijkheden voor zowel winkels als horeca. Denk aan kiosken, sandwichshops, snackbars, koffiezaken maar ook aan hotels en restaurants foodtrucks, avondwinkels, noem maar op! Een tosti in 45 seconden, een diepgevroren pizza in 3 minuten, een portie drumsticks in minder dan 4 minuten en ga zo maar door.
Plaatsing en installatie
Voor de plaatsing van een speedoven is er geen ingrijpende verbouwing nodig. Ze kunnen aangesloten worden op een gewoon stopcontact en er is geen afzuiging nodig. Ze zijn dus overal inzetbaar.
Gebruik
Het gebruik van een speedoven kan bijna niet simpeler. Veel standaard gerechten zijn al voorgeprogrammeerd. Je plaatst je product in de oven, drukt op de foto van het product in het display en de oven doet de rest. Uiteraard kun je zelf ook eenvoudig nieuwe recepten toevoegen. Mocht je meerdere speedovens hebben of je werkt met franchises, dan kun je alle recepten eenvoudig vanaf een usb-stick verspreiden. En bovendien zijn speedovens zeer eenvoudig te reinigen.