Vraag?
+31 (0)226 411 540De routing en route in de horecakeuken
Bij het inrichten van een horecakeuken komen veel aspecten kijken waar je misschien niet zo snel aan zal denken. Zo zijn de routing en de route in je keuken van groot belang. Dus niet alleen de route naar de pass, maar ook naar de in- en uitgang en de vluchtwegen.
Van pass naar pass
Zodra het bonnetje binnen schuift, zet de witte brigade zich in werking. Het nu is zaak om op een zo efficiënt mogelijke manier het bonnetje om te toveren in een bord dat de pass weer verlaat. Het is dus niet handig als men elkaar in de weg zit, maar met verschillende gerechten vormen zich nu eenmaal verschillende routes in de keuken. Het is dus zaak een keuken zo in te richten dat de Garde Manger niet de Entremetier in de weg loopt.
Raak niet de weg kwijt
Als projectinrichter zijn wij door onze jarenlange ervaring bekend met deze materie en zorgen wij ervoor dat je de weg niet kwijtraakt in je keuken. Wij zorgen ervoor dat de inzet van uw apparatuur past bij uw werkwijze. Ook letten we op zaken zoals duurzaamheid, kwaliteit, functionaliteit en gebruiksgemak. Ook denken wij mee om de bouwkundige kosten te beperken en natuurlijk behoren de toepassing van HACCP- en ARBO-richtlijnen tot onze standaard. Zo kan er rustig en geconcentreerd gewerkt worden. Dat voorkomt immers ongelukken.
Paniek? Geen paniek
Bij het maken van het ontwerp kijken we niet alleen naar de routing, maar ook naar de routes door je keuken. Mocht er nu toch iets helemaal mis gaan, ook met de vluchtroutes houden wij rekening. Op die manier kan iedereen veilig de keuken verlaten. Naast vluchtroutes adviseren wij ook over de vloer, de wandbekleding en niet te vergeten de luchtbehandeling. Want een prettige werksfeer voorkomt stress en klachten van je personeel.